Flirten voor dummies

Als man zul je dit vast wel herkennen. Jij bent bezig met je ding en opeens komt er een stoot van een vrouw voorbij. Voordat je je bedenkt wat je zou moeten zeggen tegen haar, is zij vervolgens als twintig meter verder. Je wilde een indruk achterlaten, maar in plaats daarvan heeft ze je niet eens opgemerkt.


Flirten voor dummies

Internetfora liegen er niet om: dagelijks is er wel melding van een man die zijn droomvrouw zag langslopen en niets heeft gedaan om haar te leren kennenn vaak samen met een smoes over dat hij geen tijd had haar aan te spreken. Dat hij het de volgende keer wel zou doen. Dat hij haar zou aanspreken wanneer hij minder nerveus is. Enzovoorts. Allemaal smoezen.

Wacht even. Nog een keer. Je loopt op straat en jouw ideale vrouw loopt voorbij. Je bedenkt je wat je moet zeggen, maar voordat je je dat hebt bedacht, is ze al de straat uit.

Is dat niet heel erg jammer? Had je haar niet op zijn minst kunnen groeten of anderszins contact kunnen leggen? In plaats van iets doen heb je gewoon helemaal NIETS gedaan. En dat is jammer. Maar gelukkig kan het anders en daarom ben je hier. Je hebt waarschijnlijk via Google gezocht naar flirttips voor mannen.

Je hebt niet alleen via Google gezocht naar verbetering naar je datingleven, je hebt waarschijnlijk ook ervaring met het slechte gevoel dat het niet aanspreken van vrouwen je geeft. En vrouwen niet durven aanspreken voelt als een soort ontkenning van je mannelijkheid. Dat gevoel gaat vaak samen met een soort maagpijn. Ik had het gevoel ooit ook, voordat ik begon met actie ondermen. Ik durfde een mooie vrouw ooit niet eens aan te kijken. Ik dacht van te voren al dat zij mij een sukkel vond.

Ik realiseerde me dat ik meer was dan een sukkel, als ik maar meer liet zien van mijzelf. Na een intensieve zoektocht sprong ik gelijk in het diepe, en sprak zo veel mogelijk vrouwen aan. Ik ben toen heel vaak afgewezen en ik ontdekte te fijne kneepjes van het aanspreken van vrouwen.

This entry was posted in Liefde. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Jouw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

*